Advies nodig? Bel direct: 06 3335 7772

Stukadoor Den Haag

Wilt u uw huis laten stucen?

Een goede stukadoor vinden in Den Haag

Stukadoor Den Haag is bezig met stucen

Hebben de muren in uw woning een opfrisbeurt nodig, maar vindt u stukadoors onbetaalbaar? Dan hebben wij goed nieuws voor u. Kriandr Services biedt stucwerk van zeer hoge kwaliteit voor een zeer schappelijke prijs. Het enige dat u hoeft te doen is contact opnemen met ons en uw muren zijn zo goed als gestuct.

U hoeft dus niet langer zelf te stuntelen met uw stucgereedschap. Kiandr Services neemt het werk graag van u over. Het is namelijk lastiger dan het lijkt om de muren op de juiste manier te stucen. Zo komt het bijvoorbeeld vaak voor dat mensen die zelf aan het stucen geslagen zijn, het pleister niet gelijkmatig hebben laten drogen. Dit resulteert in een ongelijke muur en dat is zonde. Als u de klus namelijk bij een vakman belegt, bent u er zeker van dat het op de juiste manier gebeurt. Als u het zelf doet en het gaat mis bent u een stuk verder van huis, omdat het een zware en tijdrovende taak is om het leed weer ongedaan te maken.

Het is dus uiteindelijk het meest voordelig om uw stucwerk door een professional zoals Kriandr Services te laten uitvoeren. Op die manier bent u ervan verzekerd dat het stucwerk in één keer correct wordt uitgevoerd en het u geen extra geld kost om eventuele foutjes en oneffenheden op een later moment te herstellen. Ook voorkomt u hiermee het risico dat u deze ongelijkheden in uw muren verergert, doordat u niet precies weet hoe u in deze situatie moet handelen.

Het beste stukadoorsbedrijf in Den Haag

Hieronder zullen wij u enkele redenen geven waarom u er het beste voor kunt kiezen om Kriandr Services uw stucwerk voor u te laten verzorgen. Allereerst hebben onze vakmannen ruime werkervaring op het gebied van renovaties van woningen. Alle werkzaamheden worden picobello uitgevoerd. Wij beschikken over de juiste stuc gereedschappen en vaardigheden om uw stucwerk voor u uit te voeren. Bespaar uzelf dus tijd en energie en kies voor Kriandr Services, uw stukadoor in Den Haag.

Stukadoor Den Haag is bezig met stucen 2.

Wanneer u voor ons kiest zullen wij eerst met u in gesprek gaan over uw wensen. Zodra wij een goed beeld hebben van uw visie, stellen wij een werkplan op en zullen wij onze offerte aan u voorleggen. Wij staan erom bekend dat wij zeer scherpe prijzen hanteren, zeker voor de kwaliteit die wij aan u leveren.

Als u akkoord gaat met ons voorstel, is het direct mogelijk om de start van de werkzaamheden met ons vast te leggen. Tevens zullen wij u voorzien van een voorlopige planning van de klus, zodat u weet waar u aan toe bent met betrekking tot klusoverlast. Uiteraard zorgen wij ervoor dat u zo min mogelijk hinder van ons ondervindt tijdens het project. De ervaring vertelt ons echter dat u eventuele klusgeluiden vergeet wanneer u het eindresultaat voor ogen krijgt te zien.

Let u er wel op dat u het stucwerk voldoende laat drogen. Wanneer uw muren zijn gestuct zit hier nog veel vocht in opgenomen. Voordat u uw muren kunt behangen, verven, of hier dingen aan kunt ophangen, moet dit vocht zijn verdampt. Wacht u hier niet lang genoeg mee, dan zullen uw muren juist oneffenheden vertonen. Dit zou erg zonde zijn. Onze medewerkers zullen u aan het eind van het project altijd precies vertellen hoe lang u het stucwerk moet laten drogen voordat u hier uw eigen afwerking op mag loslaten. Bij twijfel kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers voorzien u graag van advies.

Stucwerk in Den Haag

Bij het stucen van uw muren is het van belang dat het oude stucwerk eerst wordt verwijderd. Op deze manier voorkomt u dat uw stucwerk bij voorbaat al niet gelijk loopt. Vaak wordt onderschat hoeveel de muren bijdragen aan het thuisgevoel van een woning. Wanneer uw muren op de juiste manier zijn gestuct, ziet uw woning er weer fris en mooi uit. De inhoud van de woning komt hierdoor ook meteen beter tot zijn recht. Daarnaast kan goed stucwerk er voor zorgen dat uw woning ruimer oogt, wat ook een mooie bijkomstigheid is.

U staat inmiddels vast te popelen om uw muren door ons onder handen te laten nemen. Via ons aanvraagformulier kunt u vandaag nog eenvoudig een consult aanvragen. U kunt ons ook telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 08:00 - 18:00 uur. Wij zijn u zeer graag tot dienst.

PORTFOLIO

Complete renovatie

Den Haag

Renovatie Den Haag na Renovatie Den Haag voor

Badkamer renovatie

Den Haag

Badkamer renovatie in Den Haag na Badkamer renovatie in Den Haag voor

Complete renovatie

Den Haag

Renovatie Den Haag Renovatie Den Haag

Vloerverwarming

Den Haag

Vloerverwarming Den Haag Vloerverwarming Den Haag

Hoe te beginnen

phone icon
U stuurt een formulier of belt
phone icon
Afspraak op de object planen
phone icon
Berekenen de kosten en termijnen
phone icon
Beginen met het uitvoeren

Testimonials

Luuk de Jong
Wij hebben onze badkamer laten renoveren door Andrey en zijn zeer tevreden met het resultaat. Goede en duidelijke afspraken die correct zijn nagekomen. Wij genieten nu iedere dag van onze droombadkamer dankzij het vakwerk van Kriandr Services en daar zijn we natuurlijk super blij mee. Wij raden dit bedrijf dan ook van harte aan
Sophie Mulder
Onze buitenboel moest echt nodig worden geschilderd. Omdat mijn man een hernia heeft zag hij het niet zitten om dat zelf te doen. En mij moet je niet laten schilderen, daar heb ik geen kaas van gegeten. Dus schakelden we Kriandr Services in Den Haag in. Een goede beslissing, ons huis zit weer strak in de lak en kan er weer jaren tegen
Lucas van Dijk
Wij wilden al heel lang vloerverwarming in de woonkamer. Maar we zagen enorm op tegen het vele werk. De hele vloer eruit, vloerverwarming aanleggen, zorgen dat alle leidingen goed liggen en dat alles perfect werkt, we zagen het uiteindelijk niet zitten om dat zelf te doen. Toen werden we door vrienden gewezen op Kriandr Services in Den Haag. Meteen contact opgenomen en een afspraak gemaakt. We zijn zeer tevreden over de werkzaamheden
Julia Jansen
Na een verbouwing wilden we de muren van onze gloednieuwe werkkamer mooi laten afwerken. We kwamen in contact met Kriandr Services in Den Haag en dat was een gouden greep. De muren en het plafond van de aanbouw aan ons huis werden perfect gestukt. Vanaf nu kunnen zowel mijn man als ik thuis werken als we dat willen. Een ideale situatie

Plan een consult

of
Bel ons op 06 3335 7772
Bedankt dat je contact met ons hebt opgenomen.

We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.