Advies nodig? Bel direct: 06 3335 7772

Schildersbedrijf Den Haag

Wilt u uw huis laten schilderen?

Zoekt u een ervaren schilder in Den Haag?

Is het weer de hoogste tijd voor een opfrisbeurt van uw woning? Wanneer u van plan bent uw woning van een nieuwe lik verf te voorzien, is het natuurlijk het prettigst als dit op de juiste manier gebeurt. Om dit te bewerkstelligen kunt u hier het beste een professioneel schildersbedrijf voor inzetten. Kriandr Services is een vakkundig schildersbedrijf in Den Haag dat al uw schildersprojecten op en top verzorgt. Door de vakkundigheid van onze schilders bent u verzekerd van een prachtig eindresultaat voor een mooie prijs.

Vakkundig schilderwerk in Den Haag

Schildersbedrijf Den Haag schilderde een appartement.

Veel mensen vinden het zonde om veel geld uit te moeten geven aan een schilderbeurt van hun woning. Het lijkt namelijk hartstikke makkelijk om dat zelf even te doen. Er komt echter meer kijken bij het schilderen van uw woning dan u wellicht zelf denkt.

Zo is het bijvoorbeeld van groot belang dat u een goede basis legt voordat u de gewenste kleur op het oppervlak kunt aanbrengen. Om dit te bewerkstelligen kunt u het beste een professional inzetten. Kiandr Services levert vakkundig schilderwerk in Den Haag. De schilders van Kiandr gaan daarbij zeer grondig en secuur te werk. Voordat er geverfd kan worden, zal het te verven oppervlak eerst worden geschuurd. Na het schuren volgt de grondlaag die ervoor zorgt dat de door u gekozen kleur het beste tot zijn recht komt. Tot slot wordt het oppervlak afgelakt wat een glanzend resultaat moet opleveren.

Als het om buitenschilderwerk gaat, is het van groot belang dat er een goed dekkende verflaag wordt aangebracht, zodat uw huis beschermd is tegen eventuele houtrot en ander verweer. Als dit niet gebeurt bent u met uw schilderwerk verder van huis, omdat u dan een renovatie moet uitvoeren op het houtwerk zelf. Wees dus verstandig en laat uw buitenschilderwerk in Den Haag door een professional, zoals Kriandr Services uitvoeren.

Vakkundige schilder in Den Haag

Kriandr Services is de beste keuze wanneer u op zoek bent naar een schilder in Den Haag. Als u voor onze diensten kiest, zullen wij vrijblijvend met u om tafel gaan om uw wensen en uw visie met u te bespreken. Als wij de gewenste werkzaamheden samen met u duidelijk hebben geformuleerd, zullen wij een offerte voor u opstellen. Als u vervolgens akkoord gaat met ons voorstel, kunnen wij direct al een afspraak met u maken over de startdatum en de tijdlijn van de schildersklus.

Schilder Den Haag is aan het verven.

Wij hebben respect voor uw woning en alles wat er in en omheen staat. Wij zullen dan ook zeer secuur en schoon te werk gaan. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat u met de troep van de schilderklus achterblijft, of dat uw eigendommen straks onder de verfspetters komen te staan. Kortom, u kunt uw woning zorgeloos toevertrouwen aan Kriandr Services, uw top schilder in Den Haag.

Waarom Kriandr Services de beste keuze is uit alle schilders in Den Haag

Waarom u, uit alle schilders in Den Haag, het beste kunt kiezen voor Kriandr Services zullen wij hieronder nog eens voor u samenvatten.

  • Onze schilders hebben minimaal 5 jaar werkervaring en weten daarom van de hoed en de rand.
  • Wij gaan niet aan de slag voordat wij precies begrijpen wat uw wensen zijn.
  • Kiandr Services biedt de hoogste kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs.
  • Onze vakmensen stoppen niet totdat u volkomen tevreden bent met het eindresultaat.
  • U krijgt bij ons 5 jaar garantie op al onze diensten.

Tijdens het consult krijgt u van ons de ruimte om ons precies te vertellen wat uw wensen met betrekking tot uw woning zijn. Wij zullen de mogelijkheden met u bespreken en zullen u waar nodig voorzien van gepast advies. Weet u niet precies welke kleur u het beste kunt laten aanbrengen? Geeft u dit dan gerust aan tijdens het consult. Onze medewerkers helpen u graag bij het bepalen van de meest geschikte kleur van uw woning. Het is immers ons doel dat u aan het eind van het project achterblijft met het resultaat waar u op had gehoopt. Sterker nog, wij streven ernaar om uw verwachtingen te overtreffen.

Via ons aanvraagformulier kunt u vandaag al een vrijblijvend consult aanvragen bij ons. Doet u dit liever telefonisch? Dan kunt u ons op doordeweekse dagen bereiken van 08:00 - 18:00 uur.

Hebben wij u al overtuigd? Dan hopen wij binnenkort uw wensen met u te mogen bespreken, zodat wij er samen met u voor kunnen zorgen dat u zich thuis voelt in uw eigen woning.

PORTFOLIO

Complete renovatie

Den Haag

Renovatie Den Haag na Renovatie Den Haag voor

Badkamer renovatie

Den Haag

Badkamer renovatie in Den Haag na Badkamer renovatie in Den Haag voor

Complete renovatie

Den Haag

Renovatie Den Haag Renovatie Den Haag

Vloerverwarming

Den Haag

Vloerverwarming Den Haag Vloerverwarming Den Haag

Hoe te beginnen

phone icon
U stuurt een formulier of belt
phone icon
Afspraak op de object planen
phone icon
Berekenen de kosten en termijnen
phone icon
Beginen met het uitvoeren

Testimonials

Luuk de Jong
Wij hebben onze badkamer laten renoveren door Andrey en zijn zeer tevreden met het resultaat. Goede en duidelijke afspraken die correct zijn nagekomen. Wij genieten nu iedere dag van onze droombadkamer dankzij het vakwerk van Kriandr Services en daar zijn we natuurlijk super blij mee. Wij raden dit bedrijf dan ook van harte aan
Sophie Mulder
Onze buitenboel moest echt nodig worden geschilderd. Omdat mijn man een hernia heeft zag hij het niet zitten om dat zelf te doen. En mij moet je niet laten schilderen, daar heb ik geen kaas van gegeten. Dus schakelden we Kriandr Services in Den Haag in. Een goede beslissing, ons huis zit weer strak in de lak en kan er weer jaren tegen
Lucas van Dijk
Wij wilden al heel lang vloerverwarming in de woonkamer. Maar we zagen enorm op tegen het vele werk. De hele vloer eruit, vloerverwarming aanleggen, zorgen dat alle leidingen goed liggen en dat alles perfect werkt, we zagen het uiteindelijk niet zitten om dat zelf te doen. Toen werden we door vrienden gewezen op Kriandr Services in Den Haag. Meteen contact opgenomen en een afspraak gemaakt. We zijn zeer tevreden over de werkzaamheden
Julia Jansen
Na een verbouwing wilden we de muren van onze gloednieuwe werkkamer mooi laten afwerken. We kwamen in contact met Kriandr Services in Den Haag en dat was een gouden greep. De muren en het plafond van de aanbouw aan ons huis werden perfect gestukt. Vanaf nu kunnen zowel mijn man als ik thuis werken als we dat willen. Een ideale situatie

Plan een consult

of
Bel ons op 06 3335 7772
Bedankt dat je contact met ons hebt opgenomen.

We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.