Advies nodig? Bel direct: 06 3335 7772

Onderhoudsbedrijf Den Haag

Wilt u uw huis laten renoveren?

Onderhoudsbedrijf in Den Haag en omgeving

Onderhoudsbedrijf in Den Haag resultaten.

Gefeliciteerd! Uw zoektocht naar een onderhoudsbedrijf in Den Haag hoeft niet langer te duren. Bij Kriandr Serices bent u verzekerd van de beste kwaliteit. Wij voeren onderhoud uit aan uw gehele woning. U kunt hierbij denken aan een complete renovatie van uw woning, maar het is ook mogelijk om bijvoorbeeld alleen het schilderwerk te vernieuwen. Verder bieden wij ook een loodgieter service en een stukadoor service aan. Kortom, Kriandr Services biedt u een one-stop-shop-oplossing voor al uw onderhoudswensen met betrekking tot uw woning.

Welke dienst u ook bij ons afneemt, wij beginnen altijd met een vrijblijvend consult waarin u uw wensen met betrekking tot uw woning met ons kunt delen. Wij streven ernaar om een zo compleet mogelijk beeld te krijgen van uw visie en zullen u eventueel ook advies geven over de mogelijkheden. Met het uitgekiende plan in onze hand en een tijdslijn voor het project in onze agenda gaan wij vervolgens voor u aan de slag. Wij staan bekend om onze razendsnelle vakmannen die binnen een mum van tijd een piekfijn resultaat aan u kunnen leveren. Het onderhoud van uw huis is nog nooit zo gemakkelijk geregeld.

Wij zullen niet stoppen voordat u tevreden bent met het eindresultaat. Alle werkzaamheden worden pas uitgevoerd nadat wij uw goedkeuring daarvoor hebben ontvangen. Wij houden u dan ook aangesloten bij het gehele proces, waarbij wij u de mogelijkheid bieden om per afgeronde projectfase een persoonlijke inspectie uit te voeren. Verder werken wij zeer secuur en zorgen wij ervoor dat uw woning netjes wordt achtergelaten. Als u uw woning aan ons toevertrouwt zult u daar geen spijt van krijgen.

Klein onderhoud aan uw woning

Onderhoudsbedrijf in Den Haag is aan het werken.

Klein onderhoud aan uw woning moet ook zo nu en dan gebeuren. Het lijkt erg gemakkelijk om dit zelf even gauw te doen. Laat u zich echter niet misleiden door het woord ‘klein’. Het kan namelijk alsnog een grote onderneming zijn om klein onderhoud uit te voeren aan uw woning. Als u geen verstand van zaken heeft, kan het u in het ergste geval behoorlijk duur komen te staan. Om alle risico’s voor te zijn doet u er verstandig aan direct een professioneel onderhoudsbedrijf in Den Haag in te huren. Zo voorkomt u dat u mogelijke schade aanbrengt die later tot een noodzaak van groot onderhoud kan leiden.

Kriandr Services helpt u graag bij het uitvoeren van al uw onderhoud, of het nu om groot of om klein onderhoud gaat. Onze werknemers zijn specialisten in hun vak met ruime werkervaring. Zij weten van de hoed en de rand. Wij hebben alle vertrouwen in onze vakmannen. Zoveel zelfs, dat wij u daarom wel 5 jaar garantie aanbieden op al onze onderhoudswerkzaamheden.

Alle werkzaamheden worden volgens de huidige normen en kwaliteitseisen uitgevoerd. Onze vakmannen lopen altijd hun werk ook nog eens extra na ter controle. U kunt dus met een gerust hart al uw onderhoud aan ons overlaten. Kiest u namelijk voor ons, dan wordt uw renovatie een gegarandeerd succes!

Complete renovatie van uw woning

U doet er verstandig aan om het grote onderhoud aan uw woning ook over te laten aan een professioneel onderhoudsbedrijf, zoals Kiandr Services. Er komt erg veel kijken bij een complete renovatie van uw woning. Alles moet op de juiste volgorde worden aangepakt, omdat u anders eerder verricht werk mogelijk weer ongedaan maakt, of moet maken. Als u het onderhoud aan ons overlaat, bent u ervan verzekerd dat alles op de juiste manier en volgorde zal worden uitgevoerd. Onze vakmensen gaan zeer nauwkeurig en netjes te werk. Leidingen en electriciteit worden zeer zorgvuldig aangelegd en getest door ons. Wanneer de klus voltooid is, ruimen wij het verbouwingsvuil weer netjes voor u op. U zult aan het eind van de klus dus niet met de rommel blijven zitten.

Onze razendsnelle en efficiënte manier van werken zorgt ervoor dat wij projecten in principe binnen de afgesproken termijn aan u kunnen opleveren. Natuurlijk kan het weleens voorkomen dat de termijn wegens complicaties moet worden verlengd. Wij stellen u hier, waar mogelijk, ruim vòòr de deadline al van op de hoogte en streven ernaar om eventuele overlast tot een minimum te beperken. Hoe dan ook zijn wij u zeer graag tot dienst en hopen wij een bijdrage te mogen leveren aan de realisering van uw droomhuis.

Waar wacht u dus nog op? Neem vandaag nog contact met ons op en wij zorgen ervoor dat uw woning in een thuis wordt getransformeerd.

PORTFOLIO

Complete renovatie

Den Haag

Renovatie Den Haag na Renovatie Den Haag voor

Badkamer renovatie

Den Haag

Badkamer renovatie in Den Haag na Badkamer renovatie in Den Haag voor

Complete renovatie

Den Haag

Renovatie Den Haag Renovatie Den Haag

Vloerverwarming

Den Haag

Vloerverwarming Den Haag Vloerverwarming Den Haag

Hoe te beginnen

phone icon
U stuurt een formulier of belt
phone icon
Afspraak op de object planen
phone icon
Berekenen de kosten en termijnen
phone icon
Beginen met het uitvoeren

Testimonials

Luuk de Jong
Wij hebben onze badkamer laten renoveren door Andrey en zijn zeer tevreden met het resultaat. Goede en duidelijke afspraken die correct zijn nagekomen. Wij genieten nu iedere dag van onze droombadkamer dankzij het vakwerk van Kriandr Services en daar zijn we natuurlijk super blij mee. Wij raden dit bedrijf dan ook van harte aan
Sophie Mulder
Onze buitenboel moest echt nodig worden geschilderd. Omdat mijn man een hernia heeft zag hij het niet zitten om dat zelf te doen. En mij moet je niet laten schilderen, daar heb ik geen kaas van gegeten. Dus schakelden we Kriandr Services in Den Haag in. Een goede beslissing, ons huis zit weer strak in de lak en kan er weer jaren tegen
Lucas van Dijk
Wij wilden al heel lang vloerverwarming in de woonkamer. Maar we zagen enorm op tegen het vele werk. De hele vloer eruit, vloerverwarming aanleggen, zorgen dat alle leidingen goed liggen en dat alles perfect werkt, we zagen het uiteindelijk niet zitten om dat zelf te doen. Toen werden we door vrienden gewezen op Kriandr Services in Den Haag. Meteen contact opgenomen en een afspraak gemaakt. We zijn zeer tevreden over de werkzaamheden
Julia Jansen
Na een verbouwing wilden we de muren van onze gloednieuwe werkkamer mooi laten afwerken. We kwamen in contact met Kriandr Services in Den Haag en dat was een gouden greep. De muren en het plafond van de aanbouw aan ons huis werden perfect gestukt. Vanaf nu kunnen zowel mijn man als ik thuis werken als we dat willen. Een ideale situatie

Plan een consult

of
Bel ons op 06 3335 7772
Bedankt dat je contact met ons hebt opgenomen.

We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.