Advies nodig? Bel direct: 06 3335 7772

Aannemer Den Haag

Wilt u uw huis laten renoveren?

Kies voor vakmanschap bij woningrenovatie en woningonderhoud in Den Haag

Aannemer Den Haag is aan het werken.

Zoekt u een aannemer in Den Haag? Bij ons bent u aan het juiste adres. Uw woning is uw thuis. Het is dan ook erg belangrijk dat het een plek is waar u zich thuis voelt. Uw smaak kan echter veranderen en als u een tijdje geen vernieuwing aan uw huis laat uitvoeren, komt er soms een moment waarop u de gebreken van uw huis langzaam, maar zeker gaat opmerken. Het kan ook voorkomen dat u uw badkamer niet meer bij uw huidige stijl vindt passen. Dergelijke ongenoegen, hoe klein of groot ze ook mogen zijn, veroorzaken op een gegeven moment de nodige irritatie.

U kunt dit misschien wel een tijd volhouden, maar op een gegeven moment is de maat vol en zou u wel eens willen dat uw huis een algehele opfrisbeurt krijgt. Tijd om aan de slag te gaan dus. Het is echter een hele klus om de renovatie en het onderhoud aan uw huis zelf uit te voeren. Het is zwaar werk en bovendien zou het zonde zijn als uw harde werk resulteert in een minder dan perfect eindresultaat. Er komt bij een renovatie van uw woning namelijk meer kijken dan u wellicht denkt. Als u van nature niet over klustalenten beschikt is het raadzaam om een professionele aannemer in Den Haag in te schakelen. De professional beschikt namelijk zonder twijfel over de benodigde gereedschappen, kennis en kunde om uw huis op een correcte en veilige manier onder handen te nemen.

Het beste aannemersbedrijf in Den Haag

Aannemer Den Haag met garantie.

Bent u op zoek naar een aannemersbedrijf in Den Haag? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze 15+ jaren ervaring garanderen wij de beste kwaliteit. Wij bieden een grote verscheidenheid aan diensten. Van stucwerk en schilderwerk tot een complete renovatie van uw woning. Wij voeren het allemaal vakkundig voor u uit. Onze medewerkers hebben minimaal 5 jaar werkervaring en beschikken dan ook over de juiste kennis en vaardigheden om uw gewenste resultaten te bereiken. Als u voor ons kiest, verzorgen wij de gehele renovatie voor u van begin tot eind. Dat klinkt niet gek, toch?

U kunt bij ons met al uw verbouwings -en renovatie wensen terecht. Wij voeren daarnaast ook loodgieterswerk uit. Wat er ook moet worden uitgevoerd, een renovatie vergt een goed projectplan. Als u voor ons kiest helpen wij u bij het opstellen daarvan. Wij gaan gestructureerd en vakkundig te werk.

Aannemers regio Den Haag

Door het ruime aanbod van aannemers in regio Den Haag kan het lastig zijn om te beslissen met welke aannemer in Den Haag u in zee gaat. De ene aannemer levert snel een prima resultaat, terwijl de andere die er wat langer over doet een hogere kwaliteit levert. Kriandr staat erom bekend zowel hoog kwalitatief werk te leveren en dat binnen de afgesproken termijn. Uiteraard kan het soms voorkomen dat er door bijzondere omstandigheden moet worden afgeweken van de planning. Hiervan zal Kriandr u altijd tijdig op de hoogte stellen.

Dan hebben we het nog niet eens over de prijzen gehad. Bij Kriandr bent u ervan verzekerd dat u de beste prijs kwaliteit verhouding krijgt. Kwaliteit en transparantie staan bij ons hoog in het vaandel. Alle werkzaamheden worden volgens de geldende normen en richtlijnen uitgevoerd. Tevens bieden wij u een garantie van maar liefst 5 jaar. Dat is het vertrouwen dat wij hebben in onze vakmensen. Bij Kriandr is uw huis in goede handen.

Goede aannemer Den Haag

Aannemer Den Haag resultaat.

Vele tevreden klanten gingen u al voor. Op onze projecten pagina vindt u een greep uit de vele mooie projecten in onze portfolio. Indien u op zoek bent naar een goede aannemer in Den Haag die ook nog eens mooie prijzen hanteert is Kriandr van alle aannemers in Den Haag voor u de beste keuze. Dus waar wacht u nog op? Neem contact met ons op en wij helpen u bij het realiseren van uw droompaleis. Vraag vandaag nog een consult aan via het aanvraagformulier op onze site, of neem telefonisch contact met ons op.

Aannemers Den Haag

Hoewel er een ruime keuze aanwezig is aan aannemers in Den Haag, is het duidelijk dat u het beste af bent bij Kriandr Services. Niet alleen bieden wij u de beste kwaliteit, wij regelen alles met betrekking tot het project voor u, zodat u in alle rust kunt ontspannen. Wij houden u op de hoogte van de voortgang en geven u de ruimte om na iedere fase van het project een persoonlijke inspectie uit te voeren op het tot dan toe verrichte kluswerk.

PORTFOLIO

Complete renovatie

Den Haag

Renovatie Den Haag na Renovatie Den Haag voor

Badkamer renovatie

Den Haag

Badkamer renovatie in Den Haag na Badkamer renovatie in Den Haag voor

Complete renovatie

Den Haag

Renovatie Den Haag Renovatie Den Haag

Vloerverwarming

Den Haag

Vloerverwarming Den Haag Vloerverwarming Den Haag

Hoe te beginnen

phone icon
U stuurt een formulier of belt
phone icon
Afspraak op de object planen
phone icon
Berekenen de kosten en termijnen
phone icon
Beginen met het uitvoeren

Testimonials

Luuk de Jong
Wij hebben onze badkamer laten renoveren door Andrey en zijn zeer tevreden met het resultaat. Goede en duidelijke afspraken die correct zijn nagekomen. Wij genieten nu iedere dag van onze droombadkamer dankzij het vakwerk van Kriandr Services en daar zijn we natuurlijk super blij mee. Wij raden dit bedrijf dan ook van harte aan
Sophie Mulder
Onze buitenboel moest echt nodig worden geschilderd. Omdat mijn man een hernia heeft zag hij het niet zitten om dat zelf te doen. En mij moet je niet laten schilderen, daar heb ik geen kaas van gegeten. Dus schakelden we Kriandr Services in Den Haag in. Een goede beslissing, ons huis zit weer strak in de lak en kan er weer jaren tegen
Lucas van Dijk
Wij wilden al heel lang vloerverwarming in de woonkamer. Maar we zagen enorm op tegen het vele werk. De hele vloer eruit, vloerverwarming aanleggen, zorgen dat alle leidingen goed liggen en dat alles perfect werkt, we zagen het uiteindelijk niet zitten om dat zelf te doen. Toen werden we door vrienden gewezen op Kriandr Services in Den Haag. Meteen contact opgenomen en een afspraak gemaakt. We zijn zeer tevreden over de werkzaamheden
Julia Jansen
Na een verbouwing wilden we de muren van onze gloednieuwe werkkamer mooi laten afwerken. We kwamen in contact met Kriandr Services in Den Haag en dat was een gouden greep. De muren en het plafond van de aanbouw aan ons huis werden perfect gestukt. Vanaf nu kunnen zowel mijn man als ik thuis werken als we dat willen. Een ideale situatie

Plan een consult

of
Bel ons op 06 3335 7772
Bedankt dat je contact met ons hebt opgenomen.

We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.