Advies nodig? Bel direct: 06 3335 7772

Badkamer renovatie Den Haag

Wilt u uw badkamer laten verbouwen?

Kies voor een vakman voor uw badkamer renovatie in Den Haag

Badkamer renovatie Den Haag met garantie

Hoewel we niet zoveel tijd doorbrengen in onze badkamer dan in de eet -en leefruimtes van onze woning, is het wel belangrijk dat de badkamer, net als de rest van ons huis, aansluit bij onze smaak en behoeften. Vooral als er al een tijdje geen onderhoud is uitgevoerd aan de badkamer, vallen de gebreken steeds meer op. Hoe meer van deze gebreken u opmerkt, des te sneller u uitgekeken raakt op uw badkamer. Het is dan logisch dat u uw badkamer graag een opfrisbeurt wilt geven.

Bent u op zoek naar een aannemer die uw badkamer renovatie in Den Haag naar tevredenheid voor u kan uitvoeren? Zoekt u dan niet verder. Bij Kriandr verzorgen wij uw complete badkamer renovatie tot in de puntjes. Met behulp van onze getalenteerde vakmannen heeft u binnen no time uw droom badkamer verwezenlijkt. En dat voor een zeer scherpe prijs!

Of u nu grote of kleine veranderingen aan uw badkamer wil laten uitvoeren, onze vakmannen kunnen het allemaal voor u regelen. Met meer dan 15 jaar ervaring, kunt u erop rekenen dat wij het gewenste resultaat voor u kunnen waarmaken. Neemt u dus gerust contact met ons op voor een intakegesprek en zorg ervoor dat u uw droom van een vernieuwde badkamer vandaag nog, samen met ons, waar maakt.

Aannemer Den Haag

Badkamer renovatie Den Haag resultaat.

De prijs van het renoveren van een badkamer in Den Haag kan hoog oplopen. Dit kan ervoor zorgen dat u twijfelt of u hier een aannemer in Den Haag voor zou willen inschakelen. Misschien bent u zelfs aan het overwegen om uw badkamer zelf onder handen te nemen, ‘Hoe moeilijk kan het zijn?’ Het renoveren van een badkamer is echter een grote onderneming die u niet zelf moet willen uitvoeren.

Wanneer u een dergelijke renovatie uitvoert zonder dat u over de gewenste kennis en vaardigheden beschikt, kunt u problemen veroorzaken die later meer tijd en geld zullen kosten. Denk bijvoorbeeld aan het per ongeluk beschadigen of het verkeerd installeren van een leiding bij het plaatsen van uw badkamer meubels. Aangezien de schade groter kan zijn dan de kosten die u bespaart, kunt u het beste het zekere voor het onzekere nemen en contact met ons opnemen. Het is namelijk in dat geval verstandiger om de renovatie van uw badkamer aan een vakkundig aannemer in Den Haag over te laten.

Kriandr voert de renovatie graag voor u uit. Wij staan bekend als een zeer vakkundige en scherp geprijsde aannemer in Den Haag. Onze vakmannen hebben allemaal minimaal 5 jaren ervaring in dergelijke renoveerwerkzaamheden. Het renoveren van een badkamer is voor hen dan ook een eenvoudige klus. Het is daarom nergens voor nodig om een groot karwei zoals deze op uw eigen schouders te dragen. Kriandr Services neemt deze ingewikkelde onderneming graag van u over. Dat is voor u een zorg minder.

Badkamer

Badkamer renovatie Den Haag resultaat 2.

Of u nu onderhoud wilt laten uitvoeren, of graag een geheel nieuwe badkamer zou willen laten plaatsen, Kriandr weet wel raad met uw wens. Wij verzorgen de gehele renovatie van uw badkamer tot in de puntjes, terwijl u heerlijk kunt ontspannen. Uiteraard houden wij u wel op de hoogte van de voortgang van de renovatie en kunt u na iedere projectfase een persoonlijke inspectie op het werk uitvoeren. Zolang u nog niet tevreden bent, is ons werk niet klaar. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat uw badkamer niet exact overeen zal komen met uw wensen en behoeften.

Bij het renoveren van uw badkamer moet u denken aan bijvoorbeeld het aanleggen van de leidingen, het dichten van eventuele lekkages, maar ook aan het aanleggen van de elektriciteit. Dit moet zeer nauwkeurig worden gedaan, zodat bij een verhoogde vochtigheid in de badkamer geen kortsluiting ontstaat. Voorkom dus gevaarlijke situaties en laat al deze werkzaamheden aan ons over. Wij houden ons altijd aan de normen en praktijkrichtlijnen en verzekeren daarmee dus de veiligheid van uw badkamer.

Wanneer alles op de correcte wijze is aangelegd, verzorgen wij ook de (her)betegeling van de wanden en de vloer in uw badkamer. De badkamermeubels worden ook (weer) keurig op de gewenste plek in uw badkamer geplaatst. Nadat de renovatie is voltooid zal uw badkamer er weer fris en prachtig uitzien. Wij handelen ten alle tijden conform de afspraken die wij vooraf met u hebben gemaakt en laten uw badkamer beter achter dan dat wij deze aantreffen.

Kortom, een vernieuwde badkamer heeft u zo voor elkaar met Kriandr Services. Wij hopen binnenkort, samen met u, uw droombadkamer voor u waar te maken.

PORTFOLIO

Complete renovatie

Den Haag

Renovatie Den Haag na Renovatie Den Haag voor

Badkamer renovatie

Den Haag

Badkamer renovatie in Den Haag na Badkamer renovatie in Den Haag voor

Complete renovatie

Den Haag

Renovatie Den Haag Renovatie Den Haag

Vloerverwarming

Den Haag

Vloerverwarming Den Haag Vloerverwarming Den Haag

Hoe te beginnen

phone icon
U stuurt een formulier of belt
phone icon
Afspraak op de object planen
phone icon
Berekenen de kosten en termijnen
phone icon
Beginen met het uitvoeren

Testimonials

Luuk de Jong
Wij hebben onze badkamer laten renoveren door Andrey en zijn zeer tevreden met het resultaat. Goede en duidelijke afspraken die correct zijn nagekomen. Wij genieten nu iedere dag van onze droombadkamer dankzij het vakwerk van Kriandr Services en daar zijn we natuurlijk super blij mee. Wij raden dit bedrijf dan ook van harte aan
Sophie Mulder
Onze buitenboel moest echt nodig worden geschilderd. Omdat mijn man een hernia heeft zag hij het niet zitten om dat zelf te doen. En mij moet je niet laten schilderen, daar heb ik geen kaas van gegeten. Dus schakelden we Kriandr Services in Den Haag in. Een goede beslissing, ons huis zit weer strak in de lak en kan er weer jaren tegen
Lucas van Dijk
Wij wilden al heel lang vloerverwarming in de woonkamer. Maar we zagen enorm op tegen het vele werk. De hele vloer eruit, vloerverwarming aanleggen, zorgen dat alle leidingen goed liggen en dat alles perfect werkt, we zagen het uiteindelijk niet zitten om dat zelf te doen. Toen werden we door vrienden gewezen op Kriandr Services in Den Haag. Meteen contact opgenomen en een afspraak gemaakt. We zijn zeer tevreden over de werkzaamheden
Julia Jansen
Na een verbouwing wilden we de muren van onze gloednieuwe werkkamer mooi laten afwerken. We kwamen in contact met Kriandr Services in Den Haag en dat was een gouden greep. De muren en het plafond van de aanbouw aan ons huis werden perfect gestukt. Vanaf nu kunnen zowel mijn man als ik thuis werken als we dat willen. Een ideale situatie

Plan een consult

of
Bel ons op 06 3335 7772
Bedankt dat je contact met ons hebt opgenomen.

We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.