Advies nodig? Bel direct: 06 3335 7772

Bouwbedrijf Den Haag

Wilt u uw huis laten renoveren?

Onderhoud aan uw woning laten uitvoeren

Bouwbedrijf den haag is aan het werken.

Voelt u zich de laatste tijd minder thuis in uw huis en bent u inmiddels uitgekeken op bepaalde aspecten van uw woning? Als uw ongenoegen u steeds meer in de weg gaat zitten, is het de hoogste tijd dat u op zoek gaat naar een bouwbedrijf in Den Haag die u kan helpen om uw woning een opfrisbeurt te geven. U heeft geluk dat u op deze website terecht bent gekomen, want wij weten wel een goed bouwbedrijf in Den Haag voor u, namelijk Kriandr Services. Met onze vakkundige medewerkers helpen wij u aan de woning van uw dromen.

Diensten van Kriandr Services

Bouwbedrijf den haag is aan het werken 2.

Wat uw wens voor uw woning ook is, wij zijn u graag tot dienst. Bij ons kunt u terecht voor al uw renovatiewerkzaamheden.

De diensten die wij onder andere leveren zijn:

  • Totaalrenovatie van uw huis
  • Keuken plaatsing en renovatie
  • Badkamer plaatsing en renovatie
  • Schilderwerk
  • Loodgieterswerk
  • Stucwerk

Kortom, het maakt niet uit wat u gedaan wilt hebben. Als het om uw huis gaat, staan wij altijd voor u klaar. Ziet u de dienst die u nodig heeft niet tussen bovenstaande lijst staan? Neemt u dan alsnog contact met ons op. Wij kunnen u adviseren over oplossingen met betrekking tot wat er precies nodig is om uw droomhuis te realiseren. Wij zijn ervan verzekerd dat onze vakkennis u van pas zal komen.

Wat kunt u van ons verwachten als uw bouwbedrijf in Den Haag?

Doordat onze medewerkers minimaal 5 jaar werkervaring hebben, bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit. Alle medewerkers handelen ten alle tijden volgens de praktijkrichtlijnen -en normen, Wij hebben dan ook het volste vertrouwen in onze medewerkers en geven u daarom standaard een garantie van 5 jaar. Dat is nog niet alles; als u voor ons bouwbedrijf in Den Haag kiest, bieden wij u bovenop deze garantie ook nog eens de mogelijkheid om persoonlijk het werk te komen inspecteren. U krijgt hier aan het eind van iedere projectfase de ruimte voor en betaalt per fase pas nadat u uw inspectie heeft gedaan.

Wij willen u graag ontzorgen en regelen daarom alles voor u. Van de planning tot de afwerking na de verbouwing, wij kunnen alle onderdelen van het project voor u uitvoeren. Het enige dat wij van u nodig hebben is uw visie van uw droomhuis en uw goedkeuring aan het eind van iedere fase van het project. Zodra wij een duidelijk beeld hebben van de uit te voeren werkzaamheden, kunt u dus lekker achterover zitten en aanschouwen hoe uw droom in een rap tempo vorm aanneemt.

Wanneer u besluit met ons in zee te gaan, zullen wij eerst een afspraak met u maken om uw plannen te bespreken. Tijdens dit gesprek kunt u ons vertellen wat uw wensen zijn met betrekking tot uw woning. Onze experts zullen dan samen met u de mogelijkheden bespreken. Tevens zullen zij u adviseren over de haalbaarheid van de uit te voeren werkzaamheden en eventueel alternatieven voordragen als bepaalde onderdelen niet haalbaar blijken te zijn.

Na het intakegesprek, zullen wij u een projectplan en offerte voorleggen. Als u hiermee akkoord gaat, kunnen wij direct overgaan tot het inplannen van de startdatum en de projectduur. Dit plan stellen wij samen met u op. Wij houden ons altijd aan de deadlines van de projectfases.

Het kan echter onverhoopt weleens voorkomen dat er complicaties optreden tijdens de werkzaamheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de ligging van bepaalde leidingen, of in het verleden verkeerd aangelegde electriciteitskabels. In dat soort gevallen, zullen wij samen met u de meest passende oplossing bedenken, zodat uw badkamer alsnog naar uw volle tevredenheid kan worden verbouwd.

Wij bouwen oplossingen

Weet u niet precies wat u wilt, behalve dat u uw woning graag zou willen opfrissen? Dat is helemaal geen probleem. Tijdens het consult zullen wij dan met u doornemen wat u wel en wat u niet zou willen zien in uw vernieuwde woning. Aan de hand van dit gesprek kunnen wij dan een plan voor u opstellen. Als u vervolgens akkoord gaat met dit plan en met de offerte hiervan, beginnen wij aan de bouw. Na iedere projectfase geven wij u de mogelijkheid het resultaat zelf te inspecteren. U betaalt pas na uw inspectie van het uitgevoerde werk.

Heeft u dus een renovatiewens voor uw huis en weet u niet waar u moet beginnen? Schroom dan niet om evengoed contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag bij het uitkienen van de renovatieplannen voor uw droomhuis en het realiseren hiervan.

PORTFOLIO

Complete renovatie

Den Haag

Renovatie Den Haag na Renovatie Den Haag voor

Badkamer renovatie

Den Haag

Badkamer renovatie in Den Haag na Badkamer renovatie in Den Haag voor

Complete renovatie

Den Haag

Renovatie Den Haag Renovatie Den Haag

Vloerverwarming

Den Haag

Vloerverwarming Den Haag Vloerverwarming Den Haag

Hoe te beginnen

phone icon
U stuurt een formulier of belt
phone icon
Afspraak op de object planen
phone icon
Berekenen de kosten en termijnen
phone icon
Beginen met het uitvoeren

Testimonials

Luuk de Jong
Wij hebben onze badkamer laten renoveren door Andrey en zijn zeer tevreden met het resultaat. Goede en duidelijke afspraken die correct zijn nagekomen. Wij genieten nu iedere dag van onze droombadkamer dankzij het vakwerk van Kriandr Services en daar zijn we natuurlijk super blij mee. Wij raden dit bedrijf dan ook van harte aan
Sophie Mulder
Onze buitenboel moest echt nodig worden geschilderd. Omdat mijn man een hernia heeft zag hij het niet zitten om dat zelf te doen. En mij moet je niet laten schilderen, daar heb ik geen kaas van gegeten. Dus schakelden we Kriandr Services in Den Haag in. Een goede beslissing, ons huis zit weer strak in de lak en kan er weer jaren tegen
Lucas van Dijk
Wij wilden al heel lang vloerverwarming in de woonkamer. Maar we zagen enorm op tegen het vele werk. De hele vloer eruit, vloerverwarming aanleggen, zorgen dat alle leidingen goed liggen en dat alles perfect werkt, we zagen het uiteindelijk niet zitten om dat zelf te doen. Toen werden we door vrienden gewezen op Kriandr Services in Den Haag. Meteen contact opgenomen en een afspraak gemaakt. We zijn zeer tevreden over de werkzaamheden
Julia Jansen
Na een verbouwing wilden we de muren van onze gloednieuwe werkkamer mooi laten afwerken. We kwamen in contact met Kriandr Services in Den Haag en dat was een gouden greep. De muren en het plafond van de aanbouw aan ons huis werden perfect gestukt. Vanaf nu kunnen zowel mijn man als ik thuis werken als we dat willen. Een ideale situatie

Plan een consult

of
Bel ons op 06 3335 7772
Bedankt dat je contact met ons hebt opgenomen.

We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.